Prijsopgaaf
Voordat er begonnen wordt aan een werk in uw opdracht wordt er altijd eerst gekeken naar de kosten hiervan. Indien deze afwijken van de standaard aangegeven prijzen hieronder, zal hierover contact met u worden opgenomen om tot overeenstemming te komen.

Schets voor unieke geboortekaartjes

– €20,-
Voor een uniek geboortekaartje kan binnen 24 uur een schets gemaakt worden van de pasgeborene. In principe levert Studio Annemarie alleen de schets, zo kunt u zelf een keuze maken voor de drukker en de vormgeving van een kaartje. Ook online is mogelijk. Het digitale bestand wordt geleverd zodra de schets klaar is, het origineel (A5 formaat) ontvangt u 1 á 2 dagen later via de post.  Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via het contact formulier.

Newborn portretten
– v.a. €30,-
Deze portretten zijn bijzonder geschikt als bijvoorbeeld een kraamcadeau. Ze worden gemaakt op een a5 formaat en kosten doorgaans €30,-.

Wit op Zwart
– A4 v.a. €75,-
– A3 v.a. €100,-
Deze portretten kunnen worden voorzien van kleine extra’s,  zoals de bellen en pluisjes te zien bij een aantal voorbeelden in mijn portfolio. Bij meer dan één gezicht op het portret wordt er per gezicht een meerprijs van €20,- gerekend.

Houtskool
– A4 v.a. €100,-
– A3 v.a. €150,-
Bij meer dan één gezicht op het portret wordt er per gezicht een meerprijs van €30,- gerekend.